En livsstil i balance med alternativ behandling

11 december 2019
Astrid Pedersen
En livsstil i balance med alternativ behandling

En vigtig del af en livsstil i balance er et sundt forhold til kroppen. I det følgende kan du læse mere om hvordan du får den bedste hjælp til at opnå dette.

Lær at lytte til din krops signaler med kropsterapi

Mange mennesker kommer ikke særligt langt med psykoterapi og coaching alene, fordi de hænger ubehjælpeligt fast i gamle tanke og handle mønstre. Mange af disse er forankret i kroppen, som har en langt mere umiddelbar forbindelse til vores underbevidsthed, end vi måske går og tror. Der eksisterer en ubrydelig sammenhæng mellem krop og psyke. Og det er denne forbindelse, man lærer at blive opmærksom på, når man besøger en dygtig kropsterapeut.

Hos en kropsterapeut vil du lære t respondere på din krops signaler, og at lytte til hvorledes den responderer på dine tanker og handlinger. Rigtig mange mennesker er kommet langt med kropsterapi, og er i tilgift sluppet af med spændinger og smerter, som har ophobet sig i kroppen gennem årene.

Du kan læse mere om kropsterapi på sundesteliv.dk/saadan-laerer-du-at-lytte-til-din-krop-med-kropsterapi

Kom smerter og allergier til livs med zoneterapi

Zoneterapi – eller refleksologi, som denne behandlings form også kaldes – bygger ligeledes på opfattelsen af mennesket som en helhed bestående af krop, sind og ånd. Med zoneterapi kan du forløse spændinger i dit system, og give din krop et tiltrængt boost, hvis den trænger til at lade op. Der er gode indikationer for, at zoneterapi kan bedre tilstanden hos allergikere – og mange zoneterapi klienter beretter om lindringer af ryg og mave smerter samt en bedre fordøjelse efter blot én zoneterapi session.

Hvis du vil vide mere om zoneterapi, kan du læse videre på sundesteliv.dk/slip-stress-med-zoneterapi/

Er du nysgerrig i forhold til måder hvorpå du kan inddrage alternative behandlinger i din livsstil, kan du få flere tips på sundesteliv.dk

Flere Nyheder