Styrk dit parforhold – for en sundere livsstil

14 december 2019
Astrid Pedersen
Styrk dit parforhold - for en sundere livsstil

At føre en sund livsstil handler ikke kun om at holde en streng diæt eller motionere et vist antal timer om ugen. Det nytter ikke noget at dyrke kroppens målbare funktioner, hvis ikke hjertet, sjælen, følelserne og hele det indre – og vanskeligt kvantificerbare – liv følger med. et liv, som leves ud fra devisen at det skal kunne vises frem på Instagram, kan muligvis ligne et glansbillede udefra.

Men inden under er det lige så tomt og meningsløst som bagsiden af glansbilledet. Derfor bør du en gang imellem stoppe op og lodde stemningen i dit indre. Kun på den måde kan du blive bevidst om, hvad du virkelig behøver for at kunne skabe et liv i balance.

Få hjælp til at rette op på et kuldsejlet parforhold

De fleste mennesker, som har oplevet et før stærkt og passioneret parforhold forfalde og slå revner, kan berette om hvor inderligt smertefuldt dette er. Der kan være mange grunde til, at et parforhold går i stykker. Måske har man haft så travlt med sin egen selvudvikling, at partneren er sejlet agterud. Måske er der kommet en tredje person på tværs, og der er opstået utroskab eller forelskelse fra den ene af parterne. Og endelig kan det at have skabt en familie virke splittende på to, som kun har været vant til at skulle forholde sig til hverandre.

Her kan en parterapeut hjælpe. Med parterapi kan rigtig mange sår heles, og parforholdet kan endda styrkes, idet man lærer hinanden – og sig selv – at kende på et helt nyt plan. Mange par, som har modtaget parterapi, beretter om hvorledes forholdet efter et antal sessioner er stærkere og dybere end nogen sinde, og at de føler sig langt bedre rustet til at imødegå fremtidig modgang.

Du kan læse mere om, hvordan parterapi foregår, på sundestestil.dk/saadan-ved-du-at-i-har-brug-for-parterapi

Få flere råd til en mentalt sund livsstil på sundestestil.dk

Flere Nyheder