Mad ud af huset skal også præsenteres flot

05 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man får mad ud af huset fra for eksempel Kokken og Jomfruen, så skal det helst transporteres mest fordelagtigt, hvor der er fokus på det praktiske og ikke det æstetiske.

Så det er måske ikke den flotteste indpakning, man altid får, for det skal egentlig mest af alt være noget, som der kan opbevare maden bedst, om den skal være kold eller varm.

Så skal man da også kunne kende forskel på det, og det er jo vigtigt, hvis man får en masse forskelligt mad, og der er lavet nogle specielle udgaver af nogle retter.

Skal man bare spise den mad selv, som hvis man er et par eller flere sammen, der skal nyde den, så kan man jo tage den direkte og stille den over på nogle tallerkener og spise det.

Det er ikke helt det samme, man kan gøre, hvis man er flere, der skal være samlet om at nyde maden.

mad ud af huset

Lav maden ud af huset sådan, så det er flot at se på

For man skal helst stille maden op, så den er indbydende at tage af, for øjet har også meget at sige, om man griber til maden eller ej.

Derfor skal den helst stå et oplyst sted, der skal være lyse farver såsom med lidt pynt og en flot dug.

Læg gerne servietter og bestik parat, hvis servicen ikke allerede er nede ved ens pladser, for det er næppe portionsanretninger, man får med mad ud af huset på den her måde.

Man kan desuden tage nogle af retterne og stille dem op i nogle pænere serveringsmuligheder, så det ikke bare bliver fra den sjældent pæne indpakning, man fik maden i i sin tid.

Det gør det lidt mere interessant at prøve de forskellige retter, når de er sat flot op, også selvom det lige kræver den ekstra indsats at anrette dem.

More articles