Sådan fornyer du dit badeværelse på budget

01 November 2021
Steffen Hansen

editorial

For nogle mennesker, er badeværelset bare et praktisk rum med nogle bestemte formål og så er der ikke mere i det. De fleste mennesker vil dog gerne have, at deres badeværelse også er et rart sted at være og det med rettet, for det er et rum som vi faktisk tilbringer meget tid i. Det kan dog være en dyr fornøjelse at skulle renovere sit badeværelse, men det behøver det faktisk ikke at være. I denne artikel får du nogle til til hvordan, du kan forny og forskønne dit badeværelse, selv på et lille budget.

Køb brugt

Et godt sted at spare nogle penge, er ved at købe de forskellige elementer til badeværelset, brugt. Det er ikke alle mennesker der bare flår badeværelseselementer ned og smider dem ud. Mange piller dem ned uden at ødelægge dem, enten for at give dem væk eller for at sælge dem og tjene en lille mønt. Så det kan derfor godt betale sig, at købe brugte elementer, så længe de er i god stand, så kan du få glæde af dem i mange år frem.

Køb demomodeller

Det kan også være en god idé at tage rundt til de forskellige steder, der sælger badeværelseselementer, for at høre om det er muligt at få love at købe nogle af deres udstillingsmodeller. I nogle tilfælde kan man spare rigtig mange penge, ved at købe demomodeller. De er aldrig blevet brugt, andet end til fremvisning og det betyder at de i de fleste tilfælde, står som nye.

Mal dit badeværelse

Hvis pengene ikke er der, hverken til at købe nyt, brugt, eller demo, så køb i stedet noget maling og mal dit badeværelse selv. Du kan male både vægge, gulve, loftet, ja selv badekarret kan du male. Hvis du er nysgerrig på hvordan man kan male sit badekar, så det ser ordentligt ud, så kan du læse mere her: https://emaljering-af-badekar.dk/.

More articles