Man kan tage noget brygudstyr med for at lave øl

18 July 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er ikke alle mennesker, som der har mulighed for at brygge øl derhjemme, og selvom man får at vide af resten af familien, at man skal være velkommen til at gøre det, så kan man hurtigt mærke, at det har sine begrænsninger.

Eller også oplever man netop, at det ikke er optimalt for familien, og der er i hvert fald ikke muligheder for at udvide til noget større bryggeudstyr at bruge.

Og man vil ikke genere naboerne med at komme rendende og bruges deres skure til at brygge øl i, og man gider slet ikke slå sig sammen med andre om at have et sted til at brygge øl, så man skal deles med dem.

Og andre steder, hvor man kan købe sig ind, har man hørt om folk, der tager hinandens ting og hugger hinandens idéer, så den mulighed er i hvert fald udelukket.

brygudstyr

Man må tage et sted hen med ens bryggeudstyr

Så der er ikke andet for, end at man må se, om der skulle findes et sted, som man eventuelt kan leje, hvor man kan være alene, og man kan sætte ens bryggeudstyr, hvor man heller ikke behøver tage det ned efter brug, da øllet ti skal have lov til at passe sig selv.

Men man skal have adgang alle døgnets 24 timer, så man kan komme til, når der er brug for det, og der skal ikke være andre fremmede, som der kan komme til ens udstyr.

På den måde kan man være i fred og koncentrere sig om at lave øl, så der ikke kommer andre forstyrrelser, da man jo ikke er derhjemme, hvor pligten kan kalde angående andre opgaver.

Her er man isoleret om at lave øl, og så bruger man også tiden til det, for det kan være svært at finde tiden til det andre steder.

More articles