Lad en anden forhandle dit tilbud på en gulvafslibning på plads

31 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle tilbud på en gulvafslibning er skrevet op, hvor de måske/måske ikke er til forhandling, men det skriver man sjældent, om de er.

Andre gange får man fat i et gulvafslibningsfirma og hører ad, hvordan de kan hjælpe en, og så kommer de måske med et godt tilbud til en, uden man havde regnet med det.

Man bliver glad og føler sig som noget særligt, selvom man måske glemmer, at det er noget, som dette firma gør med langt de fleste nye kunder – og endda også deres faste kunder.

For man er måske en autoritær type, der ser en pris på noget som fastsat, så man i hvert fald ikke vil begynde at diskutere dette, fordi man også er konfliktsky.

Selvom der jo er tale om en forhandling, så kan det hurtigt udvikle sig til en mindre skyttegravskrig, og det er måske ikke noget, man bryder sig om.
Men så misser man også muligheden for et godt tilbud på en gulvafslibning.

Lad en bedre forhandlingsmand skaffe dig et tilbud på en gulvafslibning

Og det generer dig hver gang, at du ikke efterfølgende forsøgte at få lidt mere ud af et tilbud, men man føler jo lidt, at man allerede har fået en gave, og man er vel uhøflig, hvis man siger nej til dette.

Men firmaet ved jo godt, hvordan de spiller deres kort til deres fordel, så man kan jo altid forhandle, for man har jo sjældent noget at miste – de skal tjene penge og vil nødigt miste dig som kunde, hvis du går til en konkurrent.

Derfor skal man måske finde en ven eller kollega, som er lidt bedre til det med at forhandle og lade vedkommende tage sig af den opgave for dig.

Så kan det på den måde være, at man ender med at få et ikke bare godt, men fremragende tilbud på en gulvafslibning!

Flere Nyheder