Klarvinduer.no: Døre til dit behov – og din højde

26 April 2022
Miranda Denise Rendboe

En dør til din højde på klarvinduer.no

I Skandinavien ligger gennemsnitshøjden utroligt højt – for mænd ligger den på over 1,80 meter. Gennem de sidste hundrede år er skandinaverne vokset med op til 12 centimeter. Det er Danmark, som er de højeste i Skandinavien, og som er vokset mest på de 100 år, og Norge og Sverige følger godt med. Det kan have meget at sige for din dør – i hvert fald for højden af den, og især hvis den er gammel. 

Kender du ikke selv problematikken med dørhøjden, så kender du helt sikkert nogen, som gør. De kender til frygten om at loftet er for lavt til dem, men endnu værre er dørkarmen, som er endnu lavere. Et øjeblik i uopmærksomhed og *dunk* hovedet rammer dørkarmen. Det kan være anstrengende konstant at skulle holde øje, for ikke at snakke om angsten for at skulle gå krumbøjet rundt grundet lavt loft.

døre

En skræddersyet løsning

Hos virksomheden Klarvinduer laves døre, der med sikkerhed passer din højde. På den måde skal du aldrig bøje ryggen forover eller slå panden ind i dørkammen, hver gang du er i dit eget hjem. Og heldigvis kan du meget mere end at få en skræddersyet højde, så er målene ikke et problem, er der stadig en masse for dig.

Udover målene kan alt andet også tilpasses såsom håndtaget, farven, glastype, udluftningsventil og listen fortsætter. Du finder alle slags yderdøre, om det er så er til husets facade, verandaen eller noget helt tredje. Du vælger selv, om det skal være dobbeltdøre, enkeltdøre, om der skal være ruder og hvor mange eller måske slet ingen. Det er helt op til dig, og du kan endelig få den dør, du har drømt om, og som du måske ikke var klar over fandtes. 
Alle deres døre har lang garanti – ligeledes har deres vinduer.

More articles