Hvis du vil give din stue en makeover

26 september 2021
Steffen Hansen

Det kan blive kedeligt at se på de samme ting i sin stue, hvor en make-over kan være vejen frem mod en mere smart og indbydende stue. Stuen er et vigtigt rum, som du måske befinder dig i størstedelen af tiden til at se fjernsyn. Eller så er det et rum for dig og din familie, hvor i hygger jer med hinanden med fællesspisning, brætspil eller generelt socialt samvær. Uanset hvad, så er stuen et vigtigt rum. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan puste liv i din stue, så læs med her.

Pynteting

Hvis du foretrækker et minimalistisk stil, så er pynteting nok ikke noget for dig. Pynte kan i hvert fald skabe et hyggeligt rum til dig og dine kære. Det kan være vaser med flotte, friske blomster i. Eller duftlys så rummet får en afslappende, velduftende aroma. Det er helt op til dig, hvad du gerne vil have i din stue. Et lækkert slumretæppe kunne du også tilføje til stuen, så du har noget at lægge over dig, hvis du ser film. Det behøver ikke at være overdrevent, men et par enkle ting kan skabe et helt nyt look. 

Farverige vægge

Din stue kan også piftes op med nye spændende farver, der kan give det et smart look. Du kan enten nøjes med at male en side af væggen eller hele rummet. Det er op til dig. Du kan enten selv kaste dig over projektet, men du kan også lade et malerfirma klare jobbet for dig. Hvis du søger et Malerfirma i Skælskør eller et tættere på dig, så vil du uden tvivl finde malere, der kan klare jobbet for dig til perfektion. 

Plakater

Som en supplement til de farverige vægge, kan du tilføje endnu mere spil med flotte plakater. Der findes mange typer af plakater, som alle kan give et bestemt type look. Plakater kommer i alle størrelser, og kan sammensættes lige efter dit hoved. Måske du vil udelukkende have en væg, der kun har plakater i forskellige størrelser. Det er op til dig. En ting, som du skal huske på: det er ikke alle udbydere af plakater, der tilbyder rammer. I så fald kan det blive dyrt. Derfor kan du selv finde dine egne rammer til billigere pris i Ikea eller Søstrene Grene. Ellers kan du også betale dig for at få en ramme, der er i god kvalitet og med ægte glas. 

Flere Nyheder