Husblog hjælper dig med dine beslutninger

04 januar 2021
Johanne Hansen

editorial

En husblog giver dig fifs til dine projekter 

Når det kommer til svære beslutninger, hvad enten det drejer sig om livsvigtige beslutninger eller mindre dilemmaer, såsom farven på neglelakken, ja så kan det være svært altid lige at tage den rigtige beslutning.

Derfor bør du aldrig undervurdere, hvad en husblog kan. En husblog, tænker du måske – hvad søren er det lige, at det er? Det er godt spørgsmål men ikke desto mindre rigtig relevant. De fleste følger nemlig for det meste modebloggere, interiør bloggere eller bolig bloggere. Hvad der differentiere en husblog fra andre blogs, er at den er mere bred og kommer med forskellige tips & tricks til dine husprojekter på et mere generelt plan. 

Altså kan en husblog give dig alle mulige gode råd – blandt andet noget så basic, som hvad du skal kigge efter, når du skal på boligjagt. 

Boligjagtens sværhedsgrad 

Sværhedsgraden, når er på jagt efter et nyt hus, kan faktisk være rigtig høj. Forstået på den måde, at der er forskellige ting, du skal være opmærksom på. Og en masse ting, som du måske ikke havde overvejet kunne være relevante.

Det kan for eksempel være ting såsom at tjekke tilstandsrapporten og ikke mindst energimærkningsrapporten, som også er væsentlige at gå i dybden med. Derudover tager især de unge par, deres enten mor eller far med ud på kig på huset og sætter al deres tillid til dem. De voksne ved selvfølgelig også rigtig meget, men din mor og far ved altså ikke alt i hele verden. 

Derfor er det god idé at tage en byggesagkyndig med ud og kigge på huset, som også sikrer dig en vis sikkerhed, objektiv og 3. partsvurdering. Mor og far må selvfølgelig gerne komme med, men de kan være de nysgerrige observanter, der stiller alle de gode spørgsmål, som du måske ikke selv er kommet på. 

Flere Nyheder