Giv en smuk mascara som gave!

20 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

Den helt perfekte venindegave. Værtindegave. Gaven til din søster. Til din kæreste. Studenten. Eller hende der fejrer en rund fødselsdag. Der er så mange anledninger til at give beautyprodukter som en lækker mascara. 

Men hvilken mascara skal du give i gave? Hvor køber du den? Skal det være som gavesæt? Eller skal du vælge et helt andet makeup produkt? Læs med her, og få de bedste beauty gaveidéer!

5 gode beauty gaveidéer

At give beauty og makeup som gaver kan være en skøn ting. Men der er også nogle ting, du skal huske på. Har din veninde, søster eller hvem der nu skal have gaven, et favorit mærke? Er der noget beauty hun bare elsker? Eller noget makeup hun slet ikke kan lide? 

Nogle af de bedste beauty og makeup gaveidéer er:

1. Mascara – hvem bruger ikke mascara? Det er altid en skøn gave at give og at få. Køb den alene eller i et lækkert sæt sammen med en eyeliner eller en god øjencreme. 

2. Parfume – de fleste kvinder bruger parfume. Din veninde eller mor har sikkert en yndlings duft, som de ville sætte pris på at få i gave. 

3. Gavesæt – et gavesæt med beauty eller makeup er altid en fantastisk gaveidé! Hvem elsker ikke at blive forkælet med lækre beautyprodukter? Måske fra deres yndlingsmærke?

4. Bodylotion – måske til hende, du ikke er helt sikker på, hvad du skal give. Alle bruger bodylotion og måske du kan finde en luksuriøs og skøn udgave. 

5. Håndcreme – endnu en god gaveidé til hende der har alt. Hvem sætter ikke pris på en skøn håndcreme? Lige til at have i håndtasken eller liggende på natbordet. 

Få inspiration til din gaveidé

Du finder masser af inspiration til beauty gaveidéer som f.eks. mascara online. Der er utallige gode webshops, der forhandler brede sortimenter af skønne makeup og beautyprodukter. 

Flere Nyheder