Forførende og lækkert lingeri

15 April 2020
Carina Nielsen

editorial

Køb uimodståelige lingeri kjoler her, det vil du ikke komme til at fortryde. De har et stort udvalg samt er der både til kvinder og mænd. Det er dejligt at være klædt flot på indenunder også, det giver kun en god følelse til dig selv, at være iklædt med noget der er helt unikt. Butikken er online, så det er både nemt og hurtigt at tie til. Der er muligheder for at vælge et hverdags bh-sæt, hvor du kan tilføje lidt ekstra til, hvis det skal være ekstra specielt. Produkterne omhandler eksempelvis hofteholder man kan pifte sin trusse op med, samt kimono man kan tage over sin bh.

Der er et hav af muligheder, ikke kun bh-sæt og lækkert tilbehør dertil, men også accessories, kjoler, og lækre produkter til mænd. De forhandler nogle gode brands, såsom Calvin Klein, Bijouteri Indiscrets, Baci og mange flere. Kvaliteten skal være i top og behageligt at have på, det er en vigtig del hos dem.

 

Retur og levering

Du kan bestille hjemmefra sofaen, det er nemt og hurtigt og man er fri, for at skal ud af døren. De har så fint også en størrelses tabel, så det er muligt at finde frem til sin helt rigtige størrelse. Hvis du melder dig ind i deres kundeklub, giver de dig 10% rabat, så det er da værd at tage med. Når du bestiller nogle varer, går der 1-5 hverdage, og varerne er diskret pakket ind .

Skulle du have noget der skal sendes retur, skal det gøres indenfor 14 dage. Ved reklameration er der mulighed for at få pengene tilbage, din ret gælder i 24 måneder. derudover kan du få repareret dit produkt, eller få et afslag i prisen. Hvis du har behov for at tage kontakt til dem, kan de træffes alle hverdage, og svarer indenfor 24 timer. Glæder os til få din bestilling.

More articles