Flere måder at få ting hjem fra et byggecenter

28 januar 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man nu er nede at købe ind i en dagligvarebutik, så gør det sjældent så meget for pladsen, at man kommer til at købe lidt flere varer, for om man er på cykel, i tog, bus eller i egen bil, så kan man som regel få plads til det ekstra, som man købte.

Men er man nede for at handle i et byggemarked, så kan en ting eller to pludselig gøre en verden til forskel, at man kommer i tanke om eller opdager, at man skal have noget mere med hjem, fordi det er på tilbud, eller man opdager, man lige skal bruge noget bestemt til at benytte sig af i ens projekt.

Det kunne være, at man kigger efter høj kvalitet på b6 tagplader i cembereternit, hvor man nogenlunde ved, hvor mange af disse man skal have med hjem, men man kan ende med at overraske sig selv.

Og så kommer der også lige noget ekstra køb med i den omgang.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Der er med at finde pladsen til den handel i et byggemarked

Du kan nok forestille dig, at disse plader i sig selv kan ende med at fylde en del og være tunge at have med at gøre, så det er ikke lige noget, som der er let at have med retur i det offentlige og således stå og vente i dårligt vejr på en bus eller et tog i lang tid, mens man slider sig ihjel på at bære de her sager.

Således er det bare lettest, at man kan komme frem og tilbage i det byggemarked i bil, hvor det helst skal være en større bil.

Og ellers må man have en trailer med, lukket eller åbent, hvis man skal have meget, og måske er en kassevogn løsningen.

Kan man få en makker med – som eventuelt ejer den her bil – så er det jo helt optimalt for en!

Flere Nyheder