Dette kan en bedemand gøre for dig

13 juni 2022
Steffen Petersen

advertorial

Når en person dør, skal de pårørende ofte håndtere en masse praktiske og følelsesmæssige opgaver. En af de vanskeligste opgaver kan være at arrangere begravelsen. Det er her, at en bedemand kan hjælpe. De kan tage sig af alle arrangementerne, lige fra at finde en gravplads til at vælge en kiste. De kan også hjælpe familierne med at håndtere tabet af en elsket person.

Læs mere om hvad en bedemand kan gøre for dig i dette indlæg.

 

bedemand Sindal

 

Udvælgelse af en kiste

Du skal vælge en kiste til den afdøde. Det er en af de vigtigste beslutninger, du skal træffe, når du arrangerer en begravelse. Kisten er det sidste hvilested for din elskede, så det er vigtigt at vælge en kiste, der passer til den elskede. Der findes mange forskellige typer kister, lige fra traditionelle trækister til mere moderne muligheder som f.eks. bionedbrydelige kister.

Du kan få hjælpe af din bedemand til at vælge den kiste, der vil passe med dine ønsker og til det budget, som du kommer med.

 

Arrangement af begravelsen

Når du har valgt en kiste, skal du arrangere begravelsen. Det omfatter booking af kirken, bestilling af blomster og planlægning af gravøl efterfølgende.

Bedemanden kan hjælpe dig med alle disse arrangementer. De vil også kunne hjælpe dig med det papirarbejde, som du skal udfylde, f.eks. dødsattesten eller hvis du vil indbringe en dødsannonce i avisen, hvor informationer om begravelsen finder sted.

 

Transport til og fra kirke

Din bedemand kan også hjælpe med transport til og fra kirken. De vil kunne arrangere en rustvogn til at køre kisten til kirken. Det er vigtigt, at den afdøde bliver transporteret i det rette køretøj til og fra kirke. Hvis du har familie eller venner, der kommer udefra, kan de måske også hjælpe med at arrangere transport.

Du kan finde en dygtig bedemand via linket her: https://www.baggesen.dk/bedemand-sindal/.

Flere Nyheder