Tog det lidt overhånd med det fadølsanlæg?

20 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er unægtelig hyggeligt, når man hiver sådan et fadølsanlæg frem fra https://www.torstein.dk/ , og man kan servere fadøl i privaten!

Endelig er det slut med at skulle betale umanerligt mange penge for en fadøl, man skal ikke stå timevis i kø, og der er ikke noget tidspunkt, hvor der bliver lukket for udskænkningen, hvis man vil have det sådan.

Det kræver så også, at man er ansvarsfuld nok til at påtage sig den opgave, også selvom der er tale om granvoksne mennesker med eget hus og børn, for selv den slags kan falde i med sådan et stort overflødighedshorn af alkohol.

Vi mener ikke, at man skal passe på, man ikke går hen og ikke kan klare sig uden en daglig fadøl, men til en fest med et fadølsanlæg kan det godt blive for meget af det gode, hvorfor man skal passe på hinanden.

fadølsanlæg

Alt skal gøres med måde med et fadølsanlæg 

Faktisk burde man lidt udpege en person, der som en ædru chauffør også sørger for at holde øje med, at det ikke stikker helt af for dem, der hygger sig med anlægget.

For hvis alle bliver alt for beduggede, så kan man glemme at holde øje med, om folk bliver syge af at drikke for meget, om børnene ender med at lege farlige lege, fordi de voksne ikke holder øje med dem, eller kæledyrene stikker af.

Er man rigtig smart, så sørger man for at sige, hvornår den givne anledning med fadølsanlægget slutter, selvom det er weekend, så folk ikke bliver hængende og tømmer det.

Som regel har man jo netop også sørget for, at man har fadøl nok, så man ikke løber tør for det i løbet af dagen, og det er endnu en grund til, at man skal lære at holde inde, inden det går helt galt.

Flere Nyheder