Tips til dig der leder efter en maler

19 October 2020
Camilla Skøtt

editorial

Ved du heller ikke helt, hvordan du skal finde en maler til din opgave? Eller. De fleste kan selvfølgelig finde en eller anden maler. Men den rette. Hvordan finder du ham eller hende? Læs med her, og få et par gode råd.

Hvis du ikke selv gider gribe penslen og kaste dig over malerprojektet – uanset om det er stort eller lille – så skal du have fat i en professionel maler, der kan løse opgaven. Det er fristende bare at gå med den billigste, men det er ikke sikkert, det er den bedste løsning. I hvert fald ikke hvis du gerne vil have et professionelt resultat af høj kvalitet. 

Men hvad gør du så? Vi har spurgt en maler (https://malerkanonen.dk/maler-amager/), og vi har fået lov at dele hans tre gode råd. Find dem efter billedet.

Gode råd til at finde en dygtig maler

1) Hvad siger dine venner og bekendte? 

Der er garanteret en eller flere i den bekendtskabskreds, der har fået maler. Spørg dem, hvordan deres oplevelser var; fandt de en dygtig maler, eller blev de skuffet.

Kender du ingen, der har erfaringer med malere i dit område, kan du i stedet klikke dig forbi Trustpilot os se, hvad andre brugere har skrevet.

2) Har de tidligere lavet noget lignende?

Det er altid har med en maler, der har erfaring med den type opgave, du skal have løst. Spørg efter eksempler, eller kig efter, om der ligger billeder på virksomhedens hjemmeside.

Alternativt kan du kigge på malerens Facebook-side, hvor der ofte ligger billeder fra de opgaver, der løses.

3) Mærk efter i maven

Det går aldrig helt galt, hvis du lytter til din mavefornemmelse. Hvordan synes du, virksomheden fremstår; er de professionelle og interesserede i din opgave, eller virker de mere eller mindre ligeglade?

Mavefornemmelsen lyver sjældent, så hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det sikkert netop det.

More articles