Ting at overveje ved køb af nye vinduer

06 oktober 2022
Camilla Sørensen

editorial

Hvis du er på markedet for nye vinduer, er der et par ting, du skal overveje, inden du køber dem.

Den vigtigste faktor er stilen på dit hjem – vil de nye vinduer passe til den eksisterende arkitektur? Du skal også beslutte, om du vil have sprosser eller ej, og om vinduerne skal være sidehængte eller tophængte.

En anden ting, du skal overveje, er privatlivets fred – har du f.eks. brug for matteret glas?

Når du har truffet alle disse beslutninger, er det tid til at bestille dine nye vinduer – og det kan du med fordel gøre her: https://klarhome.com/de/fenster.

Hvorfor vælge KLAR?

Hos KLAR får du både vinduer af god kvalitet og en skarp pris. Faktisk tilbyder de 10 års garanti på alle deres produkter samt prisgaranti, så der er næppe nogen grund til IKKE at handle hos KLAR.

vinduer

Husk at måle korrekt op

Inden du lægger dine nye vinduer i indkøbskurven, er det essentielt, at du får mål vinduerne op. Du ønsker ikke at ende med vinduer, der er for store eller for små til åbningerne, så tag dig god tid og mål to gange (eller endda tre gange!) for at være sikker.

Hvis du har brug for hjælp til installationen

Selv om det ikke er svært at installere nye vinduer selv, foretrækker nogle mennesker at overlade det til de professionelle. Gælder det dig, går noget af fordelen ved at handle hos KLAR dog tabt. Hele essensen er nemlig at spare penge ved at gøre det hele selv.

Men kan du så rent faktisk montere vinduerne selv? Ja, det mener vi, du kan – det er nemlig ikke så svært, som det umiddelbart lyder. Og hvis du er i tvivl, er der masser af instruktionsvideoer på internettet, som kan vise dig, hvordan det gøres.

Som du kan se, er der et par ting at overveje, før du køber nye vinduer – men så længe du tager dig tid og laver din research, ender du med at få de perfekte vinduer til dit hjem.

Flere Nyheder