Spar tid ved at servere en italiensk inspireret buffet for familien

22 november 2018
Emilie Ann Jacobsen
Spar tid ved at servere en italiensk inspireret buffet for familien

Får du snart familien på besøg? Men har du svært ved at finde ud af, hvad du skal servere for dem? Nogle kan sikkert lide et, mens andre noget andet. Måske er der en masse kræsne børn med, hvor det virker som, at de faktisk slet ikke kan lide noget. 

I det tilfælde kan det være en god ide, at du serverer en buffet, hvor der er en masse forskellig mad, som de kan vælge imellem. Det er med til at gøre, at der er noget, som alle kan lide. 

Det er dog et kæmpe arbejde, når du skal lave en buffet. For at gøre det nemt for dig selv, kan du vælge at lave en italiensk buffet. Der serverer du en lækker pastaret, laver nogle pizzaer og en god lasagne. På den måde vil der helt sikkert være noget, som både de kræsne børn, vegetarerne, glutenallergikerne og alle de andre kan spise. 

Det behøver hverken at være svært for dig eller at tage lang tid for dig at lave sådan en buffet. Pasta er hurtigt at koge, og du kan snyde og købe færdiglavede pizzabunde, som du bare skal komme noget fyld på. Lasagnepladerne kan du også købe færdige, og så handler det bare om, at du laver en god kødsovs og bechamelsovs at komme på – så er den ged barberet, som man siger. 

Mangler du en god opskrift på lasagne, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på online kogebogen dk-kogebogen.dk. De har en lang række forskellige opskrifter, og du vil derfor nemt kunne finde en nem opskrift på lasagne, som du kan bruge. 

Med den nemme italienske buffet behøver det bestemt ikke at være svært for dig at invitere hele familien til middag – også selvom de har en lang række forskellige ønsker til maden. 

Flere Nyheder