Solidt tilbehør til anker og fortøjning – find det online

30 september 2020
Astrid Pedersen

Inden du begiver dig ud på en spændende sejler ferie med hele familien er det vigtigt at jeres båd er i top form. Af samme grund bruger mange båd ejere vinteren på at udføre vedligeholdelse af – og småreparationer på – bådens skrog, indvendig såvel som udvendig.

Ved denne lejlighed er det smart at tjekke op på bådens udstyr. Alle former for sikkerheds udstyr skal være på plads, lige som elektronik til eksempelvis navigation skal virke – og de sanitære faciliteter skal være funktionel. Og så skal din båd selvfølgelig være udstyret med et solidt anker samt diverse redskaber og tilbehør til fortøjning.

Hvad skal jeg bruge til anker og fortøjning?

Det er altid en god idé at sætte båden i stand til at lægge til kaj såvel som til at ankre op på åbent vand. På den måde har I mulighed for at gå i land i løbet af ferien, lige som I kan vælge at tilbringe en nat ud for en af de smukke kyster i Danmark.

Derfor skal du sørge for at båden er forsynet med et funktionelt ankerspil samt diverse ankerline og ankerkæde – og sidst, men ikke mindst, et stærkt anker med en god holdkraft som passer til bådens størrelse. Hvis du eksempelvis vælger at anskaffe et Rocna anker får du et anker som i størrelse matcher bådens længde og vægt til perfektion. Du kan også vælge et tallerken anker eller et Bruce anker hvis denne type anker passer bedre til dine behov.

Lig sikkert for red med solid fortøjning

Ønsker du i stedet at lægge til i en havn eller i en af de mange veludrustede marinaer nær de større danske byer skal du have fat på solidt tovværk og gode fendere. Hos Bådbiksen finder du alt hvad du skal bruge i forbindelse med anker og fortøjning – læs mere på https://www.baadbiksen.dk/baadudstyr/7-anker-amp-fortoejning-/ 

Flere Nyheder