SMS lån nu – så let er det faktisk!

02 februar 2020
Anders Lundtang Hansen
SMS lån nu - så let er det faktisk!

Det kan være svært at tro på, at der findes sådan en slags kviklån, hvor man bare lige skal sende en SMS, og så lander der penge på ens valgte konto ganske kort tid efter – men så lever det jo også op til sit navn, at der er tale om kvikke lån; at de netop foregår hurtigt og bliver eksekveret derefter.

Har man aldrig prøvet det før, så kan man tro, at det er bondefangeri, og at det ikke kan lade sig gøre at få SMS lån nu, som der bliver reklameret for, fordi det det funkler med farver, der er lyde og en lidt for kæk vært i video-reklamer eller bare på et banner, der lover, at ens drømme kan gå i opfyldelse ved at tage sådan et lån.

Men den er skam godt nok, for i vores moderne verden er det faktisk ikke mere svært, end at man sender en SMS, og så skal der dårligt nok stilles sikkerhed, faktisk skal det sjældent; man bliver ikke hver gang kreditvurderet, man kan endda være registreret i RKI og stadig få pengene!

Det kan virke for godt til at være sandt, og man hører da også en del advarsler mod at tage den slags kviklån, men ofte kommer de røster fra bankvæsenet, som næsten i århundrede, næsten årtusinder, har haft monopol på at låne penge ud.

De kan jo ikke lide, at der kommer private virksomheder ind og tilbyder sig på markedet til at låne penge ud til folk, hvor det foregår meget nemmere, end når man skal vurderes værdi nede i banken til at få et lån.

Det er jo en trussel på deres hidtil enemærker, så det er jo klart, at de forsøger at søsætte skræmmekampagner mod den slags lån.

Men måske skal man bare åbne op for, at fremtiden er her nu til at låne penge let – blot ved en SMS.

Flere Nyheder