Selv dine kæledyr vil elske din dobbelte altandør

12 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

Det er dog mest, hvis du vælger nogle bestemte typer af altandøre, hvor der er ruder/vinduer i dem, og de skal helst gerne gå næsten helt ned til jorden.

Du behøver dog ikke åbne en anden hjemmeside og søge efter den slags, for der leverer vi den service til dig og giver dig et link til, hvor du kan købe den slags henne ved at undersøge billedet i denne artikels tekst nærmere.

De her altandøre er gode for dine dyr, om det er en dør, der er nede ved en altan, der næsten er nede i jordhøjde, eller det er sådan en, som der er en etage eller to over jorden – her vil det komme til en fordel for ens katte.

Men det skal som nævnt være den slags, hvor der er ruder i, og det handler om, at så kan dyret kommunikere med dig på den anden side af ruden, når den får øje på dig, eller den kan give lyde fra sig, til du opdager den, da den kan se, at der er aktivitet i hjemmet.

Dubbel altandörr

Dyrene kommer nemmere ind takket være en dobbelt altandør

Man ser dem endda også lige banke poten mod ruden, og selvom der kan komme lidt klør på, så er det sjældent noget, der gør det store.

Hvis man ikke gider plettede hunde- og kattepoter på ruden, så må man lære dem af med at gøre det, men så bare sig til syne og sige lyde.

Og selvom den dobbelte altandør befinder sig langt over jorden, så er specielt katte jo gode til at kravle højt, når der lærer, hvor der også er indgange end ved hoveddøren.

For den hoveddør kan være uden ruder i, og den er så tyk, at man ikke kan høre, der er et dyr på den anden side, der siger lyde.

Dyrene vil takke dig for denne dobbelte altandør!

Flere Nyheder