Reparation af slidt emalje i badekar

19 July 2020
Astrid Pedersen

Er dit badekar med tiden gået hen og fået skrammer og grimme misfarvninger? Så bør du overveje en reemaljering.

Hvorfor ikke bare skifte badekarret ud?

Det kan være fristende blot at skille sig af med det gamle, grimme badekar og i stedet investere i et splinternyt. Men har skal du være forberedt på at det både er dyrt og slidsom at skrotte et badekar. Især hvis der er tale om et indbygget et af slagsen. Så skal soklen nemlig brydes ned først. Dernæst skal det gamle kar bortskaffes hvilket godt kan være op ad bakke, hvis der er tale om et stort badekar og du ikke har nogen bil. Sluttelig skal et nyt badekar indkøbes og soklen bygges op på ny.

Dette er langt fra nogen gratis omgang. I stedet kan du lade dygtige håndværkere forsyne dit badekar med en ny emalje. Selve processen tager få timer – og dir badekar er klar til brug efter at have hærdet i et døgns tid.

Hvem kan hjælpe med reemaljering af badekar?

Således er det en rigtig god idé at satse på maling af badekar frem for udskiftning af samme. I langt de fleste tilfælde kan badekarret nemlig blive rigtig flot og skinnende igen. Og det til en brøkdel af den pris du ville have skullet betale for at skrotte badekarret til fordel for et nyt et af slagsen.

Ny Emalje er et firma som har specialiseret sig i at renovere gamle badekar, håndvaske, spa bade og emalje i det hele taget. Når du vælger at lade en af de dygtige, faglærte håndværkere fra Ny Emalje forestå reemaljering af dit badekar er du garanteret et rigtig flot og skinnende resultat – med garanti for lang holdbarhed.

Du kan få den skarpeste pris på udbedring af slidt emalje badekar hos Ny Emalje. Klik ind forbi virksomhedens hjemmeside på ny-emalje.dk og læs mere.

More articles