Professionel alkoholbehandling – når du vil have dit liv tilbage

16 September 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du gennem mange år oplevet at dit forbrug af alkohol er vokset støt og roligt – og kan du på nuværende tidspunkt ikke klare hverdagen uden en vis mængde alkohol i blodet? Så har du faktisk oparbejdet et afhængigheds betinget misbrug af alkohol. Og så er det på tide at søge professionel hjælp til alkoholbehandling på et misbrugscenter.

Hvorfor gå i alkoholbehandling?

Hvis du gerne vil ud af et massive alkoholmisbrug er en alkoholbehandling den rette vej. Som inkarneret alkoholiker med måske årevis af tæt druk i bagagen er det eget lidt sandsynligt at du vil få noget ud af en ambulant behandling i form af eksempelvis en antabus kur.

For dig som hardcore alkoholikers vedkommende er de symptomer, du oplever i forbindelse med en antabus behandling, temmelig milde i forhold til de abstinenser som du vil skulle gennemgå hvis du undlader at indtage dit daglige kvantum alkohol.

Det betyder groft sagt at du vil drikke dig i hegnet selv om du bliver syg af det. Og derfor vil en antabus kur ingen effekt have.

Alkoholbehandling med indlogering – den mest effektive løsning

Samtidig gælder det for mange alkoholikere at deres omgivelser udgør en stor del af årsagen til deres misbrug. Derfor gælder det om at komme væk fra disse hvis en alkoholbehandling skal have nogen som helst effekt.

Når du lader dig indskrive på et misbrugscenter vil du kunne få hjælp til såvel afrusning som til efterfølgende behandling for dine psykiske og mentale afhængighed. Du vil kunne komme helt ned til ondets rod, og lære at forstå dit misbrug. Og du vil efterfølgende kunne få den rette hjælp til at bygge din tilværelse op på ny – fri for afhængighed og misbrug.

Hos Behandlingscenter Stien kan du få professionel hjælp til afvænning i form af et fem ugers ophold med terapi og alkoholbehandling. Læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/.

More articles