Professionel alkoholbehandling – når du gerne vil ud af dit misbrug

02 august 2021
Astrid Pedersen
image

editorial

Er du gået hen og blevet afhængig af alkohol, og er dette problematisk i forhold til dit daglige funktions niveau? Så bør du overveje at gå i alkoholbehandling.

Hvornår skal jeg gå i alkoholbehandling?

Alkoholbehandling er for dig som gerne vil ud af dit afhængigheds betingede alkohol misbrug men som ikke kan udføre en afvænning ved egen hjælp.

Er du fanget i et tungt og mangeårigt misbrug er det meget vigtigt at du opsøger professionel hjælp. Det kan faktisk være forbundet med endog temmelig stor risiko selv at forsøge sig med en afvænning. Kroppen kan reagere meget voldsomt hvis du fra den ene dag til den anden lægger flasken på hylden – især hvis den er vant til en kontinuerlig strøm af alkohol og en vis promille i blodet.

Almindelige tømmermænd tåler ingen sammenligning med de abstinenser du som hardcore alkoholiker vil opleve i forbindelse med afvænning. Og derfor bør du altid kontakte et misbrugscenter med speciale inden for alkoholbehandling når du ønsker at kvitte alkoholen.

Få den bedste alkoholbehandling på Behandlingscenter Stien

Hvis du ønsker et behandlings forløb med indlogering i forbindelse med din alkoholbehandling kan du med fordel kontakte Behandlingscenter Stien.

Hos Behandlingscenter Stien vil du kunne få tilbudt en alkoholbehandling inklusive indledende afgiftning og afrusning. Under afrusningen vil du bo på eneværelse under overvågning af sundhedsfagligt personale.

Du kan få smertelindrende medicin, varme bade og urtete som kan hjælpe dig igennem forløbet med et minimum af ubehag. Og du vil ikke have adgang til alkohol hvilket mindsker risikoen for tilbagefald.

Alkoholbehandling med Minnesota kuren

Efter endt afrusning vil det terapeutiske forløb påbegyndes. Her vil du modtage alkoholbehandling som følger den kendte og veldokumenterede behandlings form Minnesota kuren.

Minnesota kuren har igennem mange årtier været behandlernes foretrukne værktøj i forbindelse med misbrugsbehandling. Læs mere om Minnesota kuren på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/ 

 

Flere Nyheder