Nemme og hurtige måltidskasser – find dem online

03 May 2022
Astrid Pedersen

editorial

Har du besluttet at tegne abonnement på en måltidskasse? Så læs med i det følgende.

Hvordan vælger jeg den rette måltidskasse?

Hvis du er i tvivl om hvilken type måltidskasse du skal vælge bør du tage udgangspunkt i dine behov. Er du for eksempel vegetar eller veganer findes der udbydere af måltidskasser som er baseret på grønne ingredienser. Med en sådan måltidskasse får du alt hvad der skal bruges for at fremstille veganske eller vegetariske retter flere gange om ugen.

Du kan som allergiker vælge en kasse uden eksempelvis nødder, mælkeprodukter, glutenholdige fødevarer eller andre allergener. Og hvis du er på en særlig kur som for eksempel 5 – 2 kuren, Atkins diæt eller low fodmap findes der også madkasser som er skræddersyede til netop dette formål.

Find den bedste familie måltidskasse

Skal hele familien inklusive både børn og voksne mættes bør du dog vælge en all round måltidskasse. Sådan én indeholder råvarer og ingredienser til, samt opskrifter på, gode, sunde retter som falder i alles smag, såvel store som små.

image

I kassen finder du kød, fisk, fjerkræ, bladgrønt, rodfrugter og bælgfrugter samt diverse tilbehør som skal til for at mætte familiens munde tre eller fire gange om ugen. Du vil kunne glæde dig over at spare masser af tid på madlavningen hver dag, og samtidig slippe for at skulle købe ind i myldretiden efter fyraften.

Da en måltidskasse udelukkende indeholder de råvarer og ingredienser der skal bruges til fremstilling af det antal kuverter du har bestilt undgår du madspild. Og familien slipper samtidig for at skulle spise samme ret flere dage i streg.

Kokkens Hverdagsmad – måltidskasser til hele familien

Hos Kokkens Hverdagsmad kan du vælge imellem to forskellige måltidskasser, nemlig Kokkens Familiekasse og Kokkens Grønne Kasse som er det vegetariske alternativ til først nævnte. Bestil din måltidskasse på kokkenshverdagsmad.dk.

More articles