Med en børnemenu kan du være sikker på, at der er noget børnene kan lide

05 april 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Skal du holde en fest, hvor der også kommer børn, er du sikkert interesseret i at tilberede noget mad, som de også godt kan lide at spise. Men hvad skal du lige servere for dem? Mange børn er jo kræsne og bryder sig ikke specielt om traditionel festmad. I det tilfælde vil det være ærgerligt, at du bruger tid på at tilberede noget til dem. 

Der kan det være en god ide, at du overvejer at bestille en børnemenu fra Kokken og Jomfruen. De har sammensat en lækker menu med kartoffelporresuppe til forret, lasagne til hovedret og pandekager til dessert. Altså retter, som langt de fleste børn kan lide. Dermed kan du være sikker på, at de vil få noget, som de godt kan lide – og at de bliver mætte til festen. Det er jo også vigtigt for, at de har en sjov fest. 

Det kan lyde voldsomt at bestille en særlig menu til børnene, men faktisk behøver du ikke at bestille mere end fire kuverter. Der behøver altså ikke at komme flere end fire børn, før det giver mening, at du bestiller børnemenuen. Læs mere på kokken-jomfruen.dk

mad ud af huset

Bestil buffet til børnene

Hvis der kommer børn til festen, er en mulighed selvfølgelig også, at du bestiller en buffet fra Kokken og Jomfruen, hvor der er nogle retter, som du er sikker på, at børnene også godt kan lide. Dermed vil de stadig kunne få noget lækkert at spise.

Kokken og Jomfruen har mange forskellige buffeter, nogle af dem endda nogle, hvor du selv kan vælge retterne. Dermed vil det altså være virkelig nemt for dig at sammensætte de helt rigtige retter, så der både er noget, som børn og voksne kan lide. Børnene skal jo helst også føle, at det er en fest for dem. Dermed bliver det en god dag for alle. 

Flere Nyheder