Maler på Amager giver gode råd

19 oktober 2020
Camilla Skøtt

editorial

Vil du gerne male en enkelt væg i et af rummene i din bolig, så er du ikke den eneste – og det er bestemt en god idé at gøre det. Maling på én væg kan give kant til indretningen, og det kan være med til at skabe en skøn atmosfære.

Der er ingen tvivl om, at det kan være flot og inspirerende med en enkelt malet væg i rummet, men fordi det netop kun er én væg, der skifter farve, så tiltrækker den sig også ekstra opmærksomhed – og derfor er det vigtigt, at du er påpasselig med at få detaljerne til at sidde lige i skabet.

Vi har talt med en maler på Amager for at få et par gode råd til, hvordan man bedst skaber et professionelt resultat, når der skal males på hjemmefronten. Læs med efter billedet, og bliv klogere.

Vær ikke bange for at bruge din yndlingsfarve

Det er klassisk at vælge hvide vægge i hjemmet, men ifølge maleren skal du ikke være bange for at skeje lidt ud og male med dine yndlingsfarver; der er noget personligt i farvevalget, som kan være med til at skabe den helt rette stemning i dit hjem. Og så er det værd at huske, at du altid kan male over, hvis det viser sig, at farven alligevel er for meget af det gode.

Vælg den rigtige væg

Det kan være svært at vurdere, hvilken væg der skal males, hvis det kun er en enkelt, der får chancen. Som tommelfingerregel siger man, at det er en god idé at male en væg, der er overfor et vindue – alternativt endevæggen. Du kan også bruge maling til at opdele rummet eller til at skabe en lille oase i et stort rum.

Husk malertape

Når du skal male med en anden farve, er det vigtigt, at du husker at bruge en god malertape til afdækning, så du får skarpe kanter. Ellers kommer det til at se sjusket ud.

Flere Nyheder