Køb en brugt Tesla – det vil du ikke fortryde

14 april 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du på jagt efter en ny bil – og må det gerne være en miljø- og klimavenlig én af slagsen? Så kan du med fordel øverveje en Tesla.

Hvorfor vælge en Tesla?

Hvis du ikke bare ønsker dig en hvilken som helst elbil, men gerne vil cruise rundt i en elbil i den absolutte luksusklasse, er en Tesla det helt rigtige bud. Tesla biler er kendt for deres solide kvalitet og ikke mindst for det super lækre design.

Den første Tesla model, Tesla Roadster, kom på markedet i 2008, og blev det store gennembrud for Tesla. Siden har den smukke og eksklusive elbil vundet stort indpas over hele verden. Foruden det flotte design kan Tesla byde på uhørt stor motor kraft, en formidabel træk evne og en virkelig hurtig acceleration.

Når man ser en Tesla i gadebilledet er man ikke i tvivl: Her kører et gennemført kvalitets produkt. Og da der efterhånden kommer flere og flere af de smukke Tesla biler på de danske veje, er de nu også begyndt at dukke op på det danske brugtvogns marked.

Find en brugt Tesla til en overkommelig pris

Det betyder i praksis at du også kan blive ejer af en Tesla uden at skulle betale spidsen af en jetjager for den. Når du køber en brugt Tesla frem for en ny én af slagsen kan du nemlig slippe med en brøkdel af nyprisen.

En Tesla gennemlever, ganske som en hver anden bil, et betragteligt fald i nyværdien fra den triller ud over kantstenen foran forhandlerens showroom og til den er mellem tre og fem år gammel. Derfor kan du med stor fordel vende blikket mod det bugnende danske marked for brugte biler til salg når du leder efter en Tesla.

Du kan finde en brugt Tesla til salg på Biltorvet – og også mange andre modeller.

Flere Nyheder