Kniber det danske sprog? Her får dit barn hjælp

24 november 2020
Silje Hansen

Når det kommer til at lære dansk, så dækker det selvfølgelig over flere ting. Ét er nemlig at man kan snakke sproget, men noget andet er at kunne læse og skrive dansk. Hvert år er der mange elever i folkeskolerne og gymnasierne, hvor der kan være brug for lidt ekstra hjælp. Det gælder selvfølgelig ikke kun, når det kommer til dansk, men også i fag som matematik, engelsk eller lignende. 

Tager vi udgangspunkt i danskundervisning, så er der god hjælp at hente. Lad os prøve at se på, hvordan den hjælp ser ud. 

Ekstraundervisning kan hjælpe dig i dansk 

I dag findes der firmaer, som primært hjælper med ekstraundervisningen i blandt dansk. Det betyder selvfølgelig også, at dit barn kan få skræddersyet hjælp på de områder, der er nødvendige. 

Det gode ved ekstraundervisning er, at dit barn kan blive støttet og få tålmodig hjælp, samtidig med at barnet gradvist bliver bedre til faget. Generelt så har børns færdigheder i dansk meget at sige for resten af deres skoletid. Der bliver nemlig utrolig meget læsestof og opgaver, som skal skrives. Derfor er der også alle gode grunde til, at dit barn får hjælp – uanset hvilket klassetrin, der er tale om. 

Med ekstraundervisning er der alle muligheder for at styrke barnets selvtillid i skolen. For jo flere succesoplevelser ens barn får i ekstraundervisningen, desto mere mod og selvtillid vil der sikkert også opleves i skolen. 

En anden god ting ved ekstraundervisning er, at man mødes med en masse andre elever, som også har brug for ekstra hjælp. Alle dem man møder er derfor også i helt samme situation som en selv. Det kan derfor også gøre det lidt nemmere, når dit barn skal møde op til undervisning.

Hvis du vil undersøge mulighederne for hjælp til dansk, er FEGU Studyhouse et godt bud: https://fegu-hellerup.dk/dansklaerere/.

Flere Nyheder