Hvorfor skal jeg tage et online lån?

31 januar 2020
Astrid Pedersen

editorial

Det skal fra begyndelsen slås fast med syvtommer søm, at det på ingen måde anbefales at finansiere hele sit liv ved hjælp af hurtige forbrugs lån. Et kviklån, mobil lån, sms lån eller anden form for hurtigt lån, som kan optages online, er ikke beregnet til at understøtte et overforbrug.

Når folk i alt for lang tid har levet over evne, og forsøger at betale det ene lån af med det næste, er der ikke langt til luksusfælden. Derfor bør du være meget omhyggelig og se dig godt for, når du beslutter dig for at optage et online lån.

Lån penge online når der er et akut behov

Et online lån er for dig, som har brug for en akut booster af en slunken økonomi. Det kan være, at du står i en situation først på måneden, hvor alle regninger er betalt, og budgettet er stramt, men du nok skulle have kunnet klare den – hvis ikke det lige var fordi at køleskabet valgte at stå af, du flækkede en kindtand, og bilens motor sagde stop på én og samme tid. Ingen af delene kan rigtig vente til den første. Og her kan et kviklån være en rigtig god løsning.

Hvor finder jeg det bedste online lån?

Som nævnt bør du træde varsomt, når du ansøger om et online lån. Du bør først og fremmest sikre dig, at låneudbyderen er godkendt af Finanstilsynet. På låne portalen hurtigudbetaling.dk finder du en liste over godkendte banker og pengeinstitutter, som hermed er forpligtede til at følge tilsynets regler om gennemsigtighed i forbindelse med optagelse af lån.

De fleste af disse långivere har således en såkaldt låneberegner på deres hjemmeside. Med denne kan du styre størrelsen på – og hyppigheden af – lånets afdrag, således at disse passer ind i dit budget. Find dit online lån på hurtigudbetaling.dk

Flere Nyheder