Hvorfor du bør overveje et Power platform kursus

25 april 2022
Steffen Petersen

editorial

Power Platform-kurser er designet til at hjælpe organisationer med at udnytte deres Microsoft-investeringer og maksimere deres ROI. Disse kurser vil lære dig at bruge den nyeste version af Microsofts platform til udvikling af applikationer i virksomhedsklasse, nemlig SQL Server. Læs mere om hvorfor du skal tage et Power Platform kursus her.

 

power platform kurser

 

Hvad er Power Platform?

Microsoft Power Platform er et sæt værktøjer, der giver brugerne mulighed for at oprette brugerdefinerede applikationer og forretningsløsninger. Det omfatter Power BI, Power Apps og Power Automate. Power BI er et datavisualiseringsværktøj, der hjælper brugerne med at skabe fantastiske visualiseringer af data. Power Apps er en platform til udvikling af applikationer med lav kode, der giver virksomheder mulighed for hurtigt at udvikle tilpassede apps.

Power Automate er et værktøj, der hjælper med at automatisere forretningsprocesser. Tilsammen udgør disse værktøjer en kraftfuld platform, hvor virksomheder kan skabe skræddersyede løsninger.

 

Hvorfor kan det være vigtigt for min virksomhed?

Power Platform kan bruges til at bygge tilpassede løsninger til en lang række virksomheder, fra små virksomheder til store virksomheder. Power Platform kan hjælpe virksomheder med at spare tid og penge ved at give dem mulighed for hurtigt at opbygge og implementere tilpassede applikationer uden brug af dyre kodningsressourcer. Power Platform kan desuden hjælpe virksomheder med at automatisere manuelle processer og forbedre den operationelle effektivitet.

Power Platform kan også hjælpe virksomheder med at få indsigt i deres data ved at tilbyde datavisualisering og analysefunktioner. Alt i alt kan Power Platform give en lang række fordele for virksomheder af alle størrelser.

 

Hvor kan jeg finde et kursus i Power Platform?

Power Platform kan dog være kompleks at lære og bruge, så det er vigtigt at finde et kursus, der passer til dine individuelle behov. Du kan finde virksomheder, der specialiserer sig i at tilbyde kurser i bl.a. Power Platform og mange andre systemer. Her kan du få kyndig undervisning i, hvordan du kan implementere disse systemer til din virksomhed for at optimere dine processer.

Læs mere via linket her: https://www.4d.dk/kurser/cloud/power-platform.

Flere Nyheder