Hvordan vælger jeg det rette lingeri?

04 april 2022
Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle vælge undertøj er det først og fremmest vigtigt at du vælger kvalitet frem for kvantitet. Lingeri er den beklædning som kommer i berøring med din krops mest sensitive dele – og derfor bør materialet holde top standard.

Samtidig bør designet på dit lingeri være gennemtænkt, så at pasformen er perfekt. På den måde får du den bedste oplevelse, og undgår at blive irriteret af kradsende stof eller snærende sømme.

Vælg lingeri som matcher din krop

Det er altid en god idé at overveje din krops facon og type inden du køber lingeri. Selv om en g strengs trusse er uendeligt fræk idet den nærmest afslører mere end den dækker, er det så langt fra sikkert at denne model er ideel for dig.

Hvis du ikke føler dig godt tilpas i en g strengs trusse vil der i lingeri afdelingen være masser af alternativer som vil virke langt mere flatterende for dine former. Måske har du brug for lidt mere støtte omkring mave, baller og hofter – og derfor kan du med stor fordel vælge en tai eller en maxi trusse i stedet.

image

Det kan faktisk godt lade sig gøre at finde smukke og forførende udgaver af disse modeller. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

Find dit lingeri online

Hvis du gerne er fri for fysiske lingeri butikker med deres ringe udvalg og trange prøverum, kan du med stor fordel vælge at henlægge dine indkøb til en online shop. Når du handler online får du adgang til et langt større udvalg af størrelser og modeller. Og du får tøjet sendt til din adresse så du kan prøve de i ro og mag derhjemme.

Love Lingeri er en dansk online forhandler af lækkert lingeri fra nogle af de mest kendte og velansete brands. Klik ind på https://www.love-lingeri.dk/ og se det store udvalg.

Flere Nyheder