Hvilket bådudstyr skal I pakke til en sejlferie?

31 August 2020
Sara Mortensen

editorial

Hvis I skal på sejlferie til sommer, så gælder det om at få pakket alt det rigtige bådudstyr. Bådudstyr dækker over alt det udstyr, man ville kunne få brug for på båden. Det kan altså være alt lige fra navigationen til redningsvesten.

Hvis I skal på ferie på vandet, så kan det være I gerne vil have udstyr med til vandski eller måske ved I at I gerne vil fiske. Derfor kræver det at man har alt det rigtige bådudstyr pakket, så man kan lave alt det man gerne vil og ikke pludselig mangle noget udstyr midt ude på det store blå hav. 

En god idé kan være at alle der skal med på ferie, sætter sig sammen og skriver ned hvad man godt kunne tænke sig at lave på sejlferien. Efter man har skrevet aktiviteter og lignende ned på et papir, så kan man på et nyt papir lave pakkelisten.

En liste over alt det båudstyr, som I skal huske at have pakket. På den måde er I sikre på at I ikke pludselig mangler noget midt ude på havet – der er jo ikke lige en outdoor butik eller købmand i nærheden.

Sejlferier kan give jer den største frihed sammen som familie

Hvis I som familie beslutter jer for en sejlferie, så vil I opleve den største frihed sammen. At man kan sejle hvorhen man vil hvornår man vil, det er den ultimative frihed. Derudover får I også en kvalitetstid på en helt anden måde.

Der er ikke på samme måde iPads og smartphones, så i stedet for kan I spille spil, læse bøger og rent faktisk tale sammen. I dag er det så nemt at blive opslugt i telefonen og TV’et, derfor er en sejlferie den perfekte ferie for hele familien, hvis man trænger til noget god gammeldags kvalitetstid. 

En sejlferie med hele familien kræver også en del planlægning. Det er derfor en rigtig god idé at starte planlægningen i god tid – måske også lidt bedre tid end en typisk charterferie med flyafgang. Her skal man være sikker på at man har alt det bådudstyr med man skal bruge, alt det mad man skal bruge og at sikkerheden er i tip top. Hvis man planlægger i god tid, så skal man heller ikke være stresset over om man nu har husket det hele ved afgang.

More articles