Hvilken tandlæge skal du vælge til tandimplantat i Århus?

08 juli 2021
Silje Hansen

editorial

Det er utrolig vigtigt at få passet og plejet ens tænder. Det kan du blandt andet gøre ved at få børstet dine tænder hver morgen og aften. På denne måde skåner du dine tænder for de belægninger der vil sætte sig på tændernes emalje efter du har spist og drukket i løbet af dagen. Du kan med fordel bruge tandtråd til at få de madrester mellem tænderne ud, så det ikke er med til at skabe huller i tænderne. 

Derudover kan du få vedligeholdt dine tænder ved at besøge din tandlæge. Her anbefales det, at du minimum en gang om året får tjekket op på dine tænder og tandkød. Det er vigtigt, at du har sunde og stærke tænder. Hvis ikke du vil døje med tandpine eller så dårlige tænder, at det ikke er alt, som du kan og må spise. 

Hvornår er det aktuelt med tandimplantat?

Det er de færreste der kan holde sine tænder stærke og sunde hele livet igennem. Her kan der være behov for at få trukket tænder ud, hvis de er blevet dårlige. Det kan også være at du falder og får slået noget eller hele tanden slået i stykker. Det er her tandimplantater kommer ind i billedet, da du kan få lavet kunstige tænder, som vil ligne dine naturlige tænder.

Et tandimplantat foregår ved at man får udskiftet den gamle dårlige eller får lavet en krone i munden, hvor der mangler en tand. Her vil tandlægen lave en specialdesignet tand der passer til dit tandsæt i forhold til størrelse, kant og farve.

Hvem kan lave tandimplantat i Århus? 

Hvis du ønsker at få lavet tandimplantat eller få lavet en forundersøgelse, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til stjerneklinik.dk. Her kan du forvente en professionel forundersøgelse med et realistisk og skarpt tilbud på en behandling.

Flere Nyheder