Husblog giver rummet nyt liv

05 januar 2021
admin

En husblog der giver nyt liv til dine rum

… lyder det ikke bare skønt? En husblog som kan give dig så meget inspiration, at du finder glæden ved et måske gammelt rum, der kan blive til et splinternyt rum. 

Det kræver dog også lidt af dig selv; nemlig kreativitet og lidt overskud. Det er jo ikke bare sådan, at rummet bare kommer til at stå snorrelige – nej for Rom blev heller ikke bygget på en dag… Et helt bestemt rum, du nemlig kan vække til live igen med lidt gode råd fra en husblog er nemlig: dansens rum.

Altså kræver det ikke ligeså meget arbejde som andre rum såsom køkken, badeværelse, fordi det her er det kreative rum. Og med kreative ideer kan rummet næsten skabes af sig selv.

Meen … dansens rum, tænker du måske? Bare rolig, det kan virke forvirrende. Med dansens rum menes nemlig noget helt bestemt; skab dig et danselokale. Med gode dansetrin, overskud og lidt handymand-eller woman i sig, kan rummet få helt nye ben at gå på – bogstaveligt. 

Dans dit nye rum igang 

Hvis du skal lave et danselokale, er det vigtigt, at du har massere af plads. Dans kræver plads ikke blot til trinnene men også til at udfolde sig.

Et anden vigtig ting er selvfølgelig et spejl, så man hele tiden kan se sig selv. Derudover er det vigtigt med en fremragende højtaler, som kan spille hele rummet op. Overvej eventuelt at placer dit lille danselokale eller rum, om man vil, et sted lidt langt væk fra for eksempel soveværelse eller stue, så musikken ikke forstyrer de andre. 

Belysningen er også vigtig, så man kan se sig selv på bedste vis. Et godt sted at starte kunne for eksempel være ved at starte hele rummet med en dans. Rettere sagt: Dans det igang.

Flere Nyheder