Gør dig umage, når du skal vælge din nye parfume

13 oktober 2020
Astrid Pedersen

editorial

Langt de fleste kvinder sætter pris på at være velsoignerede, velklædte og generelt attraktive til hverdag såvel som ved festlige lejligheder. Der skal i reglen ikke så meget til. Et velplejet ydre kræver blot pænt tøj og en god personlig hygiejne samt eventuel makeup og en god hår stil.

Hører du til dem, som godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af sig selv i det daglige, ifører du dig sikkert også en god parfume for at fuldende dit udtryk. En god parfume, som passer til din stil og til din krops egen kemi, er prikken over i’et uanset om du er i dit hverdags outfit eller spændt op til den helt store aften i byen. Og derfor bør du gøre dig umage, når du udvælger den parfume, som skal understrege dit helt unikke personlige udtryk.

Find den rette parfume – snus dig frem

Det nytter for eksempel ikke noget at vælge en parfume på baggrund af reklamer eller fordi parfumen kommer i en flot eller spændende flakon. Ligeledes bliver du heller ikke hverken Beyoncé eller Britney Spears af at købe parfumer, som disse og andre pop ikoner lancerer.

En parfume skal passe til dig – og ingen andre. Derfor er det vigtigt, at du planlægger dit parfume indkøb, således at der er rigeligt med tid til at vælge den rette. Du kan på forhånd udvælge et antal parfumer i dit lokale parfumeri, som du i udgangspunktet synes godt om, og så teste dem én efter én.

Dette gøres ved at du påfører parfumen et sted hvor blodårerne løber tæt på huden – for eksempel på halsen under øret. Her skal parfumen så have lov at sidde i et par timer, hvorved den i samspil med kroppens egne kemiske stoffer udvikler sin endelige duft.

Når du har fundet ud af, hvilken parfume som passer perfekt til dig, kan du bestille den på sephora.dk

Flere Nyheder