Flotte tænder med Invisalign – usynlig tandretning

29 december 2020
Astrid Pedersen

editorial

Flotte, lige tænder er en grundlæggende forudsætning for et smukt og vindende smil. Sidder bisserne skævt i munden, kan det påvirke det indtryk, du gør på andre mennesker.

Mange voksne personer døjer med et skævt tandsæt på trods af et ganske regelmæssigt ditto i ungdommen. Dette skyldes at tænderne flytter sig hele livet, og at ganen desværre har en tendens til at indsnævre sig i årenes løb. Det betyder at der bliver mindre plads at brede sig på for dine tænder som så vil rykke sig i forhold til hinanden. Og så er det at tænderne kommer til at sidde skævt i munden.

Få rettet de skæve tænder – også som voksen

Er du ked af at dine tænder ikke længere sidder så smukt på række som i ungdommens vår kan du med fordel opsøge din lokale tandlæge klinik med henblik på en tandretning. Det er nemlig ikke kun børn og unge som kan få flotte lige tænder med en tandretning.

Som nævnt flytter tænderne sig hele livet – og det betyder at du også kan få rettet tænder hele livet. Al den stund dine tænder ellers er sunde og stærke vil du sagtens kunne få et flot og regelmæssigt tandsæt. Og så er de moderne metoder til tandretning langt mere komfortable og diskrete end fordums tiders fast monterede tandbøjler.

Usynlig tandretning med Invisalign

Nu kan du nemlig få rettet tænderne ved hjælp af udtagelige – og stort set usynlige – tandskinner. Tandretning anno 2021 foregår nemlig med Invisalign, et system af lette og transparente plastik skinner som er støbt særligt til din mund. I løbet af et halvt til halvandet år kan dine tænder blive rettet på plads – og det helt uden at dine venner eller kolleger kan se at du er i færd med et tandretning forløb. Læs mere om Invisalign på yousmileismile.dk

Flere Nyheder