Fire steder i Indien du skal opleve

07 december 2019
Emilie Ann Jacobsen
Fire steder i Indien du skal opleve

Har du endnu ikke været i Indien, kan det være svært for dig at danne dig et overblik over, hvor du skal tage hen i landet. Der er jo så mange steder, der er spændende for dig at se og opleve. Du vil derfor umuligt kunne nå det hele på en tur. Her kommer vi ind på fire steder, der er værd for dig at overveje. 

1. Odisha

Osidha i Indien er ikke et af de mest besøgte steder. Det er dog kun en fordel for dig, der gerne vil lidt væk fra de andre turister. Regionen ligger i det nordøstlige hjørne af landet ud til den bengalske bugt, hvilket giver nogle meget gode strande. Området bliver derfor også kaldt Goa of the east. Læs mere om det her

2. Taj Mahal 

Et af de mest besøgte og mest berømte steder i Indien er templet Taj Mahal. Det smukke hvide tempel synes næsten at skifte farve alt efter, hvordan solens lys er. Om morgenen kan det synes pink i daggryet, mens det om aftenen kan virke gyldent i den nedgående sols stråler. 

3. Goa 

Goa er et andet af de mest kendte områder. Vil du gerne noget mere end bare badeferie, kan det være et godt sted for dig at tage hen. Der er nemlig rigtig mange skoler for yoga og meditation. Du kan derfor tage både kortere og længere kurser inden for begge dele. 

4. Kerala 

Kerala ligger i det sydlige Indien og er særligt kendt for sine backwaters, hvor du har mulighed for at bo på en båd. Backwaters er rolige kanaler, der ligger væk fra havet. Der bor folk langs med kanalerne, og når du bor på båden, har du mulighed for at komme helt tæt på det liv, der leves der. Samtidig er det en meget hyggelig oplevelse i sig selv at bo på båden. 

Få mere inspiration på https://ferie-nyt.dk/ 

Flere Nyheder