Fire steder, der er fede at tage på rideferie

07 december 2019
Emilie Ann Jacobsen
Fire steder, der er fede at tage på rideferie

Er du vild med heste, vil du måske gerne dyrke din passion, når du holder ferie. Du behøver langt fra selv at have din egen hest, når du tager på rideferie. Der er mange steder, du kan tage hen, hvor du kan låne en hest. Her kommer vi ind på fire steder. 

1. Argentina

Argentina er måske ikke det første sted, du tænker på, når du skal på rideferie. Men vil du på en smuk rideferie gennem bjergene, bør du tage på turen Grande Traversee, hvor du krydser Andesbjergene til hest og kommer til den chilenske sødistrikt. Turen tager typisk 13 dage, og det er en god ide, at du har erfaring med at ride. Læs mere om turen her

2. Sydafrika

En anden mulighed for en eksotisk rideferie er, hvis du tager til Sydafrika. Der har mulighed for at komme på en ridende safari. Prøv at forestille dig, at du kommer ridende, og at du så for eksempel ser en giraf eller en stor flok zebraer. Det givet noget helt andet end at køre i bil. 

3. Island 

Vil du gerne blive her i Europa, kan du for eksempel tage på rideferie på Island. Der er de kendte for deres hårdføre små heste, der kan tølte. Det føles helt særligt, når du bevæger dig gennem det smukke, barske landskab på en tøltende hest. Ofte rejser du med en stor gruppe heste, så I har mulighed for at skifte hest løbende. 

4. Bulgarien

Et andet sted i Europa, der er populært for dig, der gerne vil på rideferie, er Bulgarien. Det er noget billigere for dig end Island, og det kan derfor være en mulighed, hvis pengene er et issue. I Bulgarien har de også smukke bjerge, og det er noget helt særligt for dig, at du rider igennem dem hver dag. 

Få mere inspiration på https://nytomrejser.dk/

Flere Nyheder