Fire grunde til, at du skal leje en feriebolig, når du rejser

07 December 2019
Emilie Ann Jacobsen
Fire grunde til, at du skal leje en feriebolig, når du rejser

Når du tager på ferie, er der mange gode grunde til, at du skal vælge en feriebolig at bo i. Vi kommer ind på fire af dem her. Vi har blandt andet fået inspiration fra denne artikel

1. Der er plads til hele familien 

Når du lejer en feriebolig, er det muligt at finde en, hvor der er plads til hele familien. Dermed kan I både få hver jeres værelse i boligen, men samtidig have et fællesrum, hvor I kan spise og være sammen om aftenen. Det er særligt en fordel, hvis det er hele den store familie, der rejser sammen med både børn, forældre, bedsteforældre, onkler og tanter. 

2. Det er rart med en fast base

Når du er på ferie, kan det være rart for dig at have en fast base, som du kan tage af sted fra og undersøge området. Med en fast base behøver du ikke at pakke dine ting ud, når du kommer til et nyt sted: du skal bare pakke dem ud en gang, når du ankommer. 

3. Nemt, når du rejser med børn

Når du rejser med børn, er det meget nemt for dig at holde ferie, når du bor i en feriebolig. Der vil typisk være en have til, hvor børnene kan løbe og lege, mens du kan slappe af i skyggen. Dermed kan du også få noget tid til dig selv på ferien. Det er sikkert noget, som du savner som forælder. 

4. Tæt på by og natur 

Vælger du en feriebolig i Danmark, har du mulighed for at vælge en, der både er tæt på byen og tæt på naturen. I artiklen nævner de Røndegaard, der ligger på Djursland. Den ligger kun 30 minutters kørsel fra Aarhus, men du har alligevel Mols Bjerge i baghaven. På den måde får du altså virkelig det bedste fra begge verdener. 

Få mere inspiration på https://rejseminderne.dk/ 

More articles