Fire gode steder at tage hen til dig, der vil have billige øl

07 december 2019
Emilie Ann Jacobsen
Fire gode steder at tage hen til dig, der vil have billige øl

Hvis du er vild med at drikke øl, hvorfor så ikke gøre det til et tema for hele din rejse? Der findes nemlig mange andre lande end Danmark, hvor de også er vilde med øl – og hvor du kan købe dem meget billigere. Det giver dig en god mulighed for at spare nogle penge og stadig nyde mange liter læskende kold øl. 

1. Tjekkiet

Et af de mest oplagte steder for dig at tage hen er Tjekkiet. Der har næsten hver by sit eget bryggeri, og det er da også i Pilsen i Tjekkiet, at pilseneren blev opfundet. Du har mulighed for at komme ind at besøge mange af bryggerierne, smage øllen og endda tage i ølspa!

2. Bulgarien

Bulgarien er et andet land, hvor du får meget øl for pengene. Hvis gennemsnittet for Europa er på 100, ligger prisen for øl i Bulgarien på et indeks 74. I Danmark er det tilsvarende på 124, mens Finland er topscoreren med 182. Læs mere om det her

 

3. Rumænien

Et andet sted, hvor ølindekset er lavt, er i Rumænien. Der er det også nede på 74. Udover at drikke billig øl kan du i Rumænien for eksempel også tage til Transsylvanien, der er kendt for at være stedet, som Dracula kommer fra. Du kan se det slot, hvor det siges, at han har boet. 

4. Tyskland 

I Tyskland behøver du ikke bare at tage i grænsehandlen for at få billige øl. Du har også mulighed for at gøre det i mange restauranter, barer og cafeer. Derfor er det også et oplagt sted for dig at tage hen, hvis du gerne vil have billige øl. Vil du virkelig indtage store mængder øl, kan du tage til den berømte oktoberfest i Tyskland, hvor der hvert år bliver langet store mængder af den læskende drik over disken. 

Få mere inspiration på https://ferie-tips.dk/

Flere Nyheder