Fire billige måder at bo på, når du rejser

07 december 2019
Emilie Ann Jacobsen
Fire billige måder at bo på, når du rejser

Hvis du gerne vil spare nogle penge på ferien, er det en god ide for dig, at du ser på, hvordan du kan bo billigst muligt, når du er på ferie. Det er nemlig ofte noget af det, der koster virkelig mange penge. Der kan altså være mange penge at spare. 

1. Feriebolig

En feriebolig er ofte en god måde for dig at bo på på ferien, da du har mulighed for at vælge mellem ferieboligerne i mange forskellige områder. Ved at vælge et lidt billigere område kan du spare nogle penge. Det er også muligt, når du selv tilbereder mad i ferieboligen. Læs mere om det her

2. Camping

En anden billig måde for dig at bo på, når du holder ferie, er, at du tager på campingferie. Der betaler du for den måde, du bor på. Hvis du bor i telt, er det altså billigst, og du har på den måde mulighed for at regulere, hvor meget du vil bruge på at bo. 

3. Bytte bolig

En tredje virkelig billig måde for dig at bo på er, at du bytter bolig med en anden familie. Der bor du gratis i deres bolig, og de bor gratis i din under ferien. Dermed sparer I begge penge og får samtidig en helt unik oplevelse ved at bo i andres hjem. 

4. Udnyt allemandsretten i Norge og Sverige

I Norge og Sverige må du campere langt flere steder i naturen, end du må i Danmark. Hvis du ikke har noget imod, at turen går nordpå, kan du derfor tage teltet med og benytte dig af det. Du må selvfølgelig ikke campere for tæt på, hvor andre bor – hvis du vil, bør du i hvert fald spørge om lov først. Mange gange vil du helt sikkert få et ja. 

Få mere inspiration på https://rejsegnisten.dk/ 

Flere Nyheder