Find din tandlæge på Sjælland

25 October 2019
Maria Laugesen
Find din tandlæge på Sjælland

Der er mange aspekter, der er værd at tage med i sine overvejelser, når man skal vælge tandlæge. Men det vigtigste af dem alle er måske, at du føler tillid til din tandlæge. Det er nemlig utrolig vigtigt, at du føler dig tryg ved både den behandling og den rådgivning, du får. Derudover giver det selvfølgelig god mening at vælge en tandlæge, der ligger i fornuftig afstand fra dit hjem og/eller dit arbejde, så det ikke er for besværligt for dig at skulle afsted til dine tider. Og sidst men ikke mindst, så kan det være en god idé at vælge en tandlæge, hvor det er muligt at få akuttider, så du kan få dine akutte problemer behandlet her og nu.

Hos PLUS1 kan de leve op til alle disse aspekter. Deres primære fokusområde er nemlig netop tilliden, og de sætter altid kunden i centrum for at kunne yde en optimal service. De sørger for at holde sig opdateret på den nyeste viden via efteruddannelse, interne og eksterne kurser, og deres faglige sparring sikrer, at du altid bliver set af mindst to par øjne. Derudover har de specialister på mange områder, så du kan blive set af en med særlig ekspertise inden for lige netop dit område.

Deres klinikker ligger spredt over et større geografisk område på Sjælland, hvilket betyder, at du ofte vil finde en i nærheden af dig. Du kan finde deres klinikker både i centrum af København, i Ballerup, i Rødovre samt i Fields. Her er der god mulighed for at få en akut tid, hvis der skulle opstå en akut situation her og nu – også om lørdagen. Kontakt dem hvis du ønsker at blive tilset af en dygtig og grundig tandlæge, som sætter dine ønsker og behov i centrum hver gang – uanset hvem du er.

More articles