Find den mest solide cykelhjelm til baby

21 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal bilen skiftes ud med en ladcykel, og skal denne bruges til at transportere familiens børn – inklusive den lille nye baby? Så bør sikkerheden være i top. Og det betyder at både du og din baby skal være iført cykelhjelme inden turen går ud i det blå.

Hvorfor har min baby brug for en cykelhjelm?

Måske tænker du at der ikke er nogen grund til at lade baby iføre en cykelhjelm. Baby ligger jo trygt spændt fast i sin lift i ladcyklens solide kasse. Da en ladcykel har tre hjul, og dertil er temmelig tung og retningsstabil, er det sjældent at man tager et styrt på sådan én.

Men du skal tænke på at muligheden ikk er udelukket. Du kan komme for skarpt rundt i en kurve med høj fart, og miste balancen. Eller du kan blive påkørt af en bil, eller af en medcyklist.

image

I så tilfælde vil dit eget hoved være beskyttet af din cykelhjelm. Men baby vil blive revet rundt samen med cyklen, og dermed risikere at slå sit lille bløde hoved. Og herved kan baby faktisk pådrage sig ganske alvorlige skader hvis ikke hans eller hendes hoved er beskyttet af en solid og godkendt cykelhjelm.

Køb cykelhjelm til baby online

En cykelhjelm er således en meget lille investering som potentielt kan redde din babys liv og helbred. Du bør altid beskytte babys hoved med en cykelhjelm som er godkendt efter alle de skrappe regulativer og standarder inden for området.

Det behøver dog ikke at betyde at en cykelhjelm til baby koster spidsen af en jetjager. Hos Cykelhjelm.dk finder du masser af flotte og velsiddende cykelhjelme – også til baby. Samtlige cykelhjelme hos Cykelhjelm.dk er godkendte efter samtlige sikkerheds og kvalitetsmæssige standarder og beskytter derfor optimalt.

Du kan læse mere om cykelhjelme, og finde cykelhjelme til små og store i din familie, på Cykelhjelm.dk.

More articles