Få professionel hjælp til istandsættelse af dit nye hjem hos den lokale maler på Amager

21 september 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har du netop bosat dig på Amager – Københavns hovedø – og har du investeret i en lækker lejlighed eller et hyggeligt hus? Så kan du lige så godt få det sat i stand førend du og din eventuelle familie rykker ind. Det er nemlig i tiden før I flytter ind at det er nemmest at få ordnet diverse moderniserings og renoverings projekter samt diverse småreparationer.

Samtidig er det en rigtig god idé at få overstået det indvendige malerarbejde ved samme lejlighed, inden møbler, tæpper og andet indbo er på plads. Når først indflytningen er overstået, og hverdagen genoptaget, bliver det op ad bakke at finde tiden og det nødvendige overskud til denne type projekter.

I vil ikke fortryde at I fik sat boligen i stand på forhånd. Og vælger I at benytte professionelle håndværkere til formålet slipper I selv for at løfte en finder i den sammenhæng.

Kan vi ikke bare male huset eller lejligheden selv?

Det er klart at I til visse opgaver har brug for rigtige håndværkere. Arbejde som vedører de faste elektriske installationer eller VVS installationer i bygningen kræver for eksempel en autoriseret VVS installatør og en autoriseret el installatør eller elektriker. Dette er et ganske ufravigeligt lovkrav. Der ud over vil du sikkert gerne have en murer til at opsætte klinker og fliser, og en tømrer eller en snedker til at udføre arbejde som involverer det indvendige træværk i boligen. Så hvorfor spare maleren væk?

En dygtig, faglært maler med professionel erfaring vil kunne skabe langt flottere resultater end du selv vil kunne. På baggrund af sin uddannelse og ekspertise vil en maler kunne vurdere præcis hvilken behandling som tjener dine vægge og lofter samt diverse træværk bedst. Og så har du garanti for det smukkeste og mest holdbare resultat.

Find din maler hos Malerkanonen.dk

Flere Nyheder