Få professionel hjælp til effektiv parkeringskontrol

19 oktober 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er parkeringspladserne i forbindelse med dit ejendoms kompleks eller dine kontor bygninger konstant optaget af biler hvis ejere intet har at gøre på ejendommen? Så kan det være svært for de retmæssige beboere eller medarbejdere at finde en parkeringsplads. Dette kan give anledning til ærgrelser og tabt arbejdstid. Og derfor kan du med fordel overveje at alliere dig med et professionelt parkerings firma, som kan hjælpe dig med parkeringskontrol.

Hvorfor indføre parkeringskontrol på mine parkeringspladser?

Måske tænker du at parkeringskontrol virker som et overflødigt og dyrt tiltag. Men her skal du tænker på at parkeringskontrol faktisk er et utroligt effektivt våben i kampen mod de hensynsløse parkering fra folk som ikke har hverken bopæl eller forretning på matriklen. På den måde kan du hjælpe dem som har behov for at parkere nær bopælen eller arbejdspladsen, til en bedre hverdag. Og så sparer du en masse klager samt spildtid på arbejdspladsen.

Med hjælp fra UnoPark kan du indføre skarp parkeringskontrol på de parkeringspladser som hører under dit domæne. Når du overlader parkeringskontrol til UnoPark får du alt hvad der hedder skiltning og yderligere materialer med i aftalen. Dette betyder at du for eksempel kan opstille standere til indhentning af midlertidige parkeringstilladelser kvit og frit.

Du får samtidig en app med hvilken du kan administrere beboernes eller medarbejdernes permanente parkeringstilladelser, og samtidig udstede tilladelse til gæsteparkering i de perioder du måtte ønske. Således vil en virksomhed kunne tilbyde gratis parkering til besøgende i et par timer, for eksempel i forbindelse med et møde eller en konference.

Hvem er UnoPark?

UnoPark er et dansk parkeringsfirma med stor ekspertise inden for alt hvad der hedder parkeringskontrol og parkeringsservice. Hos UnoPark vil du altid få en personlig betjening og en parkeringsløsning som er skræddersyet til dine ønsker og præferencer. Kontakt UnoPark via hjemmesiden https://unopark.dk/parkeringskontrol/ 

Flere Nyheder