Få professionel assistance til VVS opgaver i Sundby

19 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Når du køber hus, skal du være opmærksom på, at du ikke længere bare kan ringe til din vicevært, hvis der er problemer med rørene. Her skal du have fat på en autoriseret VVS installatør.

Hvem kan hjælpe mig med rørene i mit hus på Amager?

Har du bosat dig i Dragør, Sundby, Tårnby, Kastrup eller andet steds på Amager er Claus A. Axmark VVS din lokale VVS’er. Claus A. Axmark VVS kender Amager og har igennem mange år hjulpet talrige amagerkanere til bedre VVS installationer samt til reparation og modernisering af eksisterende installationer.

Hos Claus A. Axmark VVS kan du få hjælp til såvel akut opståede situationer som til renovering og istandsættelse af eksempelvis køkken eller badeværelse. Skal du for eksempel have flyttet et afløb i forbindelse med modernisering af dit badeværelse, eller måske have monteret et nyt toilet, er dette en opgave for Claus A. Axmark VVS.

Du kan med fordel tilkalde Claus A. Axmark VVS så tidligt som muligt i istandsættelses projektet således at VVS manden får mulighed for at komme med sine bud på en fornuftig rørføring. På den måde er du sikret tidssvarende installationer som du og familien kan have glæde af i mange år fremover.

Claus A. Axmark VVS sætter en stor ære i at aflevere et stykke vel udført og fremtidssikkert VVS arbejde. Derfor sørger de dygtige VVS teknikere og installatører hos Claus A. Axmark VVS for løbende at holde deres kompetencer og ekspertiser ved lige gennem kurser og efteruddannelse. Dette er din garanti for at installationer udført af Claus A. Axmark VVS til hver en tid vil kunne leve op til gældende standarder og krav til såvel kvalitet som sikkerhed.

Du kan altid få et skarpt tilbud på VVS arbejde hos Claus A. Axmark VVS. Læs mere, og kontakt Claus A. Axmark VVS direkte, via hjemmesiden caavvs.dk.

More articles