Få en “ny” træterrasse med ny maling

11 September 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Har du en træterrasse og andet træværk er det vigtigt med jævne mellemrum at gennemgå det for råd og manglende søm og skruer. Det træværk der er ødelagt skal udskiftes og efterfølgende skal træværket have en omgang maling eller plejende olie.

Du kan få en maler til at male dit træværk og dermed sikre at det bliver gjort godt og grundigt, samt sikre at din terrasse og andet træværk kan holde i mange år. Du kan læse mere her https://malerkanonen.dk/maler-amager/.

Sandblæsning af træværk sikre et flottere resultat

Inden du får en maler til at male din træterrasse og andet træværk, er det en god ide at få det sandblæst. En sandblæsning vil fjerne tidligere maling, de grimme glatte grønne alger og hvad der ellers har samlet sig af skidt og snavs i træværket og efterlader det pænt, rent og klar til at blive malet. 

Det er også nemmere at se hvad der skal laves eller udskiftes, når det ikke er dækket af gammel maling eller alger. Det er vigtigt at træværket bliver sandblæst af fint sand, da det ellers kan ødelægge træværket og det skal også have tid til at tørre før der males eller olieres, da der ellers er risiko for råd og svamp i træværket.

Brug den rigtige maling

Når du skal finde den rigtige maler til at male dit træværk, er det vigtigt at du ikke alene fokusere på prisen. Det er lige så vigtigt at du også undersøger hvilken maling maleren maler med. En god kvalitetsmaling koster mere, men den holder også langt bedre, hvilke betyder at der vil gå længere tid inden det igen er nødvendigt at male dit træværk eller udskifte planker i din træterrasse. 

Husk også at undersøge om tidligere kunder har været glade og tilfredse med det arbejde maleren har udført for dem.

More articles