Få en fornuftig pris på maling af badekar

21 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er dit badekar grimt og nusset på indersiden som følge af en slidt emalje? Så har du sikkert tænkt på at skrotte det. Men her er det en god idé i stedet at overveje en renovering af badekarret.

Hvordan får jeg det gamle badekar pænt igen?

Emaljen i dit badekar kan sagtens blive rigtig pæn igen. Karret skal blot males på indersiden.

Maling af badekar, også kaldet reemaljering, kan udføres af en dygtig badekarsmaler og kræver et vist håndelag samt det rette professionelle udstyr. I hvert fald hvis resultatet skal være flot og holdbart. Derfor bør du alliere dig med en lokal badekarsmaler som kan fikse den slidte emalje.

Hvad koster en maling af badekar?

Prisen på maling af badekar kan variere en del alt efter badekarrets størrelse og skadernes omfang. Du vil dog under alle omstændigheder slipper billigere om ved maling af badekar end ved en total udskiftning af samme.

Det er nemlig både dyrt og omstændeligt at skifte et badekar ud, idet et sådant projekt kræver både håndværkere og autoriserede fagfolk. Hvis du i stedet vælger at lade det gamle badekar renovere betaler du kun en brøkdel af prisen – og det tager slet ikke så lang tid at male et gammelt badekar som det gør at skifte det ud.

Den bedste maling af badekar pris i hovedstadsområdet finder du hos Emaljespecialisten. Emaljespecialisten hjælper kunder i hele Storkøbenhavn med emaljering af badekar, fliser, klinker og håndvaske, og vil også kunne hjælpe dig med at få dit gamle badekar til at stå som nyt.

På kun fire timer kan Emaljespecialisten gennemføre en reemaljering – og efter blot et døgns hærdning er den nye emalje stærk nok til at du atter kan tage karret i brug.

Du kan få et skarpt tilbud på maling af badekar hos Emaljespecialisten via hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.

More articles