Få den bedste tandlæge hjælp i Aarhus

15 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Børn, som er vokset op fra midten af forrige århundrede og frem, har nydt godt af gratis tandpleje frem til det fyldte attende år. Skoletandplejen blev gjort obligatorisk i begyndelsen af halvfjerdserne, som et led i en strategi der skulle sikre generationer af børn og voksne med sunde, stærke tænder.

De såkaldte Nul Huller generationer, som gik fast til tandlæge en til to gange om året i løbet af hele deres skoletid, fik med tandrensninger og fluor skylninger de stærkeste forudsætninger for at kunne bevare det blivende tandsæt flot og funktionelt hele livet igennem.

Faktisk er der flere voksne og ældre nu end nogen sinde før uden nævneværdige tand problemer. Og derfor har det fra et folkesundhedsmæssigt perspektiv godt kunnet betale sig at foretage denne investering.

tandlæge aarhus

Gå gennem livet uden huller i tænderne med hjælp fra din tandlæge

Desværre er der mange voksne som dropper de årlige eller halvårlige tandbehandlinger når først de er fyldt atten år. Det er faktisk rigtig ærgerligt – især fordi disse besøg hos tandlægen kan spare folk for rigtig mange problemer og dårligdomme.

Tænderne udsættes daglig for megen slitage, og påvirkes af de fødevarer vi indtager. Der kan opstå forstadier til eksempelvis parodontose eller karies uden at man lægger mærke til det. Og når først tandkødet har trukket sig tilbage så tandhalsene er blottede, eller tandpinen sætter ind, er det for sent med forebyggende tiltag.

Derfor bør du sørge for at komme til tandlæge med jævne mellemrum. Din tandlæge vil hurtigt kunne se om dine tænder trænger til en fluor pensling, eller om dine tandlommer skal have en dybderensning. Og så kan du faktisk holde de værste lidelser fra livet.

Find din lokale tandlæge i Aarhus

Din tandlæge i Aarhus hedder TandlægeCenteret Clemens Torv. Klik ind og bestil tid til tandlæge besøg online på clemenstand.dk.

Flere Nyheder