Få skabt facadelementer, der passer til dit projekt

08 January 2020
Emilie Ann Jacobsen
Få skabt facadelementer, der passer til dit projekt

Når du skal bygge et nyt hus, vil du helt sikkert have en masse ideer om, hvordan det vil tage sig bedst ud, og hvordan du kan få det til at passe bedst muligt til dine behov. Derfor bliver du ramt af virkeligheden. Du finder for eksempel ud af, at mange steder forhandler de kun facadeelementer i nogle bestemte størrelser og tykkelser. Det begynder allerede at sætte den første dæmper på din kreativitet. 

Heldigvis findes der dog steder, hvor de i langt højere grad kan skabe facadeelementer, så de passer til dine behov. Et af de steder, hvor de kan gøre det, er hos Præfa. Deres eneste begrænsninger i forhold til elementerne er, at det skal være muligt at tranportere dem hjem til dig. Elementerne kan derfor ikke være mere end 3,5 meter brede, 9,2 meter lange og veje mere end 8 tons. 

Hvilke materialer facaden skal være fremstillet i. Du kan for eksempel vælge imellem jura, bakkesten, hypokrit, søsten og blå søsten. Facadeelementerne bliver derefter skabt, som du ønsker. Der kan være nogle begrænsninger i forhold til form, i forhold til hvilke former fabrikken har, og hvad der er muligt at transportere. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du er opmærksom på det. Du har dog stadig meget vide rammer til selv at vælge. 

For eksempel har du også stor indflydelse på, hvor åbningerne til døre og vinduer skal sidde henne, har du i høj grad selv mulighed for at bestemme. Det giver dig altså en unik mulighed for at skabe en facade til din nye bolig, der i meget høj grad lever op til dine krav. 

Dog skal du være opmærksom på, at Præfa følger en standardskabelon i forhold til, hvor elinstallationerne skal sidde. Du kan se deres specifikationer i forhold til el på deres hjemmeside og se, om det er noget, der passer til dine behov. 

More articles